WordPress problemen

Werkt uw WordPress website niet meer? Of heeft u andere problemen? Wij kunnen u hiermee helpen.

Uw website werkt niet meer of u ondervindt andere problemen. U weet niet hoe u dit kunt oplossen? Het uitzoeken van problemen kost meestal veel tijd en is een intensieve klus. Wij zien regelmatig dezelfde problemen voorbij komen, en kunnen daardoor snel de juiste oplossing voor uw probleem vinden.

Of u nu een simpele blog heeft of een grote meertalige website, het is zeer vervelend als uw website offline is door problemen. Voordat wij de oplossing voor u kunnen vinden hebben wij een aantal vragen voor u die het probleem voor ons kunnen verduidelijken.

  • Wat werkt er precies niet meer?
  • Wat gebeurde er voordat het niet meer werkte? Heeft u iets veranderd?
  • Wat heeft u al geprobeerd om het op te lossen?
  • Waar wordt uw website gehost?

Hulp nodig bij het oplossen van problemen met uw WordPress website? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

WordPress problemen

Veelvoorkomende WordPress problemen

WordPress is een gemakkelijk en populair content management systeem. Helaas zijn er ook veel problemen die zich kunnen voordoen. Gelukkig zijn sommige problemen zijn heel eenvoudig op te lossen of eenvoudig te voorkomen.

500 Internal Server Error

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende WordPress fout. De bekendste oorzaak van deze fout is een corrupt .htaccess-bestand. Bovendien kan een onjuiste WordPress-installatie of PHP problemen met plugins of thema’s ook tot deze fout leiden.

500 Internal Server Error

Wit Scherm

Een mogelijke oorzaak van deze fout is incompatibiliteit van een thema of plugin. Een bepaalde plugin is mogelijk niet compatibel met een andere plugin op de site of deze is mogelijk niet compatibel met de WordPress-versie die u gebruikt. Vooral na een update kunt u dit probleem ondervinden.

Wit Scherm

Error Establishing Database Connection

Dit betekent dat WordPress technischheden ondervindt bij het openen van uw database. Een belangrijke oorzaak zijn onjuiste gegevens in het wp-config.php bestand. In het geval van een hack moet u zo snel mogelijk de beveiliging van uw site laten controleren.

Database Error

Heeft u een probleem dat u opgelost wilt hebben?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door!

Neem Contact Op