Tijd voor een nieuwe website?

Een goed vindbare en mooi uitziende website wordt steeds belangrijker voor ondernemers om meer bezoekers te trekken.

Een nieuwe bedrijfswebsite

U wilt een nieuwe website, of u heeft een verouderde website? Bent u net gestart met uw bedrijf en heeft u een passende website nodig? U kunt bij ons terecht voor kleine websites tot webshops. Wij maken doeltreffende websites die meer bezoekers aantrekken.

Wij denken graag met u mee over alle online aspecten rondom uw website. Samen met u komen wij tot de perfecte website die aan al uw wensen voldoet, met een design dat bij u past in uw huisstijl. Een snelle website die leads genereert. Wij zijn pas klaar als u 100% tevreden bent met uw website.

Offerte aanvragen

Website laten maken

Wat kost een website?

Wij kijken naar uw persoonlijke wensen voordat wij de website bouwen. Daarom is geen enkele website hetzelfde.

Basis

€399
eenmalig

Webwinkel

vanaf

€1499
vanaf

Welke functionaliteiten?

Standaard inbegrepen bij al onze geleverde websites

Goed vindbaar in Google

Wij optimaliseren uw website voor zoekmachines zoals Google zodat uw klanten uw website makkelijk kunnen vinden in de zoekresultaten. Uw website krijgt de juiste SEO basis.

Responsive webdesign

Responsive websites worden ook op tablet en mobiel optimaal weergeven. Uw website ziet er altijd goed uit, ongeacht op welke apparaat of schermresolutie deze bekeken wordt.

Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Al onze websites en webshops worden gebouwd op basis van WordPress. Met dit content management systeem kunt u gemakkelijk uw eigen teksten en afbeeldingen aanpassen.

Afbeeldingen geoptimaliseerd

Wij optimaliseren al uw afbeeldingen zodat uw website tot wel 80% sneller geladen wordt. Een snelle website is vele malen succesvoller bij uw klanten en zoekmachines.

Gepersonaliseerd met eigen logo en kleuren

Wij voorzien van uw nieuwe website van een verfrissend en sprekend design in uw eigen huisstijl. Wij bouwen een website die aan al uw wensen voldoet.

Social media integratie

Met social media bereikt u een grotere doelgroep dan alleen via uw website. Wij zorgen er voor dat uw social media pagina's goed te vinden zijn via uw website.

Succesvolle websites
Snel & Goed vindbaar

De eerste indruk is heel belangrijk. Snelle websites zijn anno 2020 geen overbodige luxe. Internetgebruikers verwachten tegenwoordig dat websites binnen 2 seconden of minder laden. Wij zorgen voor een snelle, SEO-vriendelijke website.

Heeft u interesse?

Zo werken wij

Offerte & oriëntatie

U vraagt een vrijblijvende offerte aan. Op werkdagen sturen wij u binnen 24 uur een vrijblijvend voorstel per mail. Daarin staat ons aanbod overzichtelijk uitgelegd. Gaat u akkoord met de offerte? Dan bespreken we uw wensen en verwachtingen in detail. Daarna levert u alle teksten en foto's voor op uw website digitaal aan.

Aanleveren materiaal

Nadat wij de materialen zoals teksten en afbeeldingen van u hebben ontvangen, kunnen wij starten met het ontwerpen van uw website. Op basis van uw wensen, huisstijl, en het beeldmateriaal ontwerpen onze designers een mooi concept van de homepagina en één achterliggende pagina.

Concept website

Na goedkeuring van het concept ontwerp starten onze webdevelopers met het bouwen van uw website. Wij bouwen de concept website op onze beveiligde testomgeving. Op de testomgeving kunt u uw website bekijken, testen en beoordelen. Tijdens deze fase maken wij uw website natuurlijk ook responsive en interactief.

Feedback & oplevering

Op basis van uw feedback passen wij de website aan totdat u 100% tevreden bent. Na uw akkoord zetten wij de website online en voorzien wij u van alle gegevens. Eventuele toekomstige uitbreidingen of functionaliteiten kunnen worden doorgegeven aan ons support team.

Laten we er iets moois van maken

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook Service en Onderhoud?

Uw website kan volledig door ons worden onderhouden en beheerd. Wij zorgen er dan voor dat uw website ten alle tijde up-to-date en goed bereikbaar is. Mocht er toch iets fout gaan met de website, dan staan wij klaar om uw website zo snel mogelijk terug online te krijgen.

Wij bieden ons onderhoudspakket aan voor €15 per maand per website. Stapt u over naar onze hosting? Dan zit het onderhoud standaard al inbegrepen in uw hostingpakket.

Support
Support

Uitstekende support

Ook voor support ben u bij ons aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar met het oplossen van problemen en beantwoorden van vragen. Zelfs in het weekend en ook nadat uw website is opgezet. U kunt 7 dagen in de week van 9 tot 5 bij ons terecht voor al uw vragen en aanpassingen.

Wat onze klanten zeggen

Een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Ook denken ze graag met mij mee hoe ik het beste mijn doelstellingen kan bereiken.
Hoogeboom Partyservice
Al vele jaren erg blij met onze website en het professionele onderhoud dat altijd perfect gedaan wordt.
Dressuurstal Mate & Copains

Veelgestelde vragen

Wij streven er naar om uw website binnen 1 maand klaar te hebben zodra wij de teksten en afbeeldingen van u hebben ontvangen. Binnen twee weken staat een concept van uw website online. u kunt dan feedback geven en wij passen de website aan totdat u 100% tevreden bent.

Ja, iedere website moet op een server staan die altijd verbinding heeft met het internet. Daarvoor moet u als het ware een stukje op een server huren. Wij kunnen dit ook voor u regelen met een van onze hostingpakketten. Natuurlijk bent u niet verplicht om de website bij ons onder te brengen, maar dan bent uw zelf verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van uw website.

Voordat we beginnen aan uw website vragen wij een aanbetaling van 50%. Wij gaan dan direct voor u aan de slag. De overige kosten betaalt u bij de oplevering van uw website.

Ja, wij werken met een gebruiksvriendelijk CMS (beheersysteem) dat makkelijk in gebruik is. Hierdoor kunt u straks zelf uw teksten en afbeeldingen aanpassen. Mocht dit toch lastiger zijn dan gehoopt, dan bieden wij u uiteraard ondersteuning. Met ons onderhoudspakket passen wij zelfs alle teksten en/of afbeeldingen aan wanneer u dat wilt.

Ja, wij kunnen het beheer en onderhoud van uw website ook voor u doen. Wij nemen het technisch onderhoud en de updates voor onze rekenig zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. U bent gegarandeerd van een optimaal werkende website.

Mocht uw vraag niet in deze sectie staan, vul dan ons contactformulier in. Wij beantwoorden uw vraag dan binnen 24 uur.

Toe aan een nieuwe website?

Deze bedrijven werken al met ons