Onderhoud, beheer & support

Ons WordPress onderhoudsabonnement ontneemt alle zorgen rondom het technisch beheer en onderhoud van uw website.

Altijd technisch in topconditie

Het beheren en onderhouden van een website kan soms best lastig zijn. Uw website moet ook technisch up-to-date gehouden worden om het gevaar voor hackers zo klein mogelijk te maken. Wij waarborgen en garanderen de veiligheid, snelheid en stabiliteit van uw website, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. Voor kleine én grotere WordPress websites.

Wij hebben jarenlange ervaring met het beheren van WordPress websites. Wij nemen het technisch onderhoud voor onze rekenig zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. U bent verzekerd van deskundig onderhoud en een optimaal werkende website.

Houd hackers buiten

Websites hebben dagelijks te maken met aanvallen van buitenaf. Wij beschermen uw website én bezoekers optimaal tegen hackers. Uw bestanden worden actief op malware code en virussen gescand zodat wij kunnen ingrijpen nog voordat er problemen ontstaan.

Updates van WordPress, plugins, en thema

WordPress updates worden het liefst zo snel mogelijk geinstalleerd om uw website optimaal beveiligd te houden. Maar ook plugins en uw website thema moeten regelmatig worden bijgehouden. Wij checken ook gelijk of alles na updates goed blijft werken.

Technische ondersteuning

Bij ons onderhoudabonnement zitten ook kleine aanpassingen aan uw website inbegrepen. Denk aan het bijwerken van teksten en afbeeldingen. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk.

Website onderhoud

WordPress onderhoud & beheer

€45 /maand excl. btw
 • Onbeperkte website aanpassingen
 • Updates van plugins, thema’s en WordPress
 • Website controle op fouten
 • Dagelijkse back-ups tot 14 dagen terug
 • 24/7 monitoren van uw website
 • 7 dagen per week support
 • Spam monitoren en opschonen
Houd mijn website veilig!

WordPress onderhoud

€15 /maand excl. btw
 • 1 aanpassing per maand
 • Updates van plugins, thema’s en WordPress
 • Weekelijkse database back-ups
 • Premium veiligheidsplugin
 • Spam monitoren en opschonen
Houd mijn website veilig!

Zoekt u ook nog goede hosting bij uw onderhoudsabonnement? Bekijk onze Managed WordPress hosting.

Voordelen van een zorgeloze website

Wij ontzorgen u volledig zodat u zich kunt focussen op de belangrijkse zaken binnen uw bedrijf, u kunt ondernemen met een gerust hart.

 • Hacks voorkomen
 • Conversie verbeteren
 • Website versnellen
 • Kwaliteit van uw website waarborgen
 • Zoekmachine verkeer verhogen
 • Uw website altijd up-to-date

Wat doen wij voor u?

Technisch onderhoud, content aanpassingen, updates, back-ups en meer.

Regelmatige cloud back-ups

Elke dag maken wij veilige back-ups in de cloud van alle bestanden van uw website en uw complete database. Dat houd in dat de aanpassingen die op uw site plaats vinden direct worden opgeslagen op de backup locatie. Alle backups worden standaard 14 dagen bewaard.

Ook voor elke update maken wij een back-up. Als er tussentijds iets mis gaat met uw website kunnen wij deze back-up terug zetten en zorgen wij ervoor dat uw site weer snel beschikbaar is zodat het lijkt het alsof er niets is gebeurd.

Updates door ons uitgevoerd

Bijna elke maand komen er belangrijke updates uit voor WordPress. Dankzij deze updates blijft uw website beter beveiligd. Wij zorgen dat uw website altijd up-to-date is met de laatst beschikbare versie van WordPress, plugins en thema’s.

Uitzondering zijn de situaties waar er aanpassingen aan het thema gedaan zijn waardoor updaten niet mogelijk is, licenties van plugins niet meer geldig zijn of combinatie van plugins, thema’s en WordPress incompatibiliteitsproblemen veroorzaken.

Uptime monitor

Uw website wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week continu door ons in de gaten gehouden. Wanneer er iets gevonden wordt kunnen wij dat gelijk voor u oplossen! Mocht uw website toch offline gaan, dan krijgt u een email en zorgen wij er voor dat uw website in no-time weer terug online is.

Dagelijkste beveiligingschecks

Iedere website is een potentieel doelwit voor hackers. Wij werken samen met Sucuri om u realtime malwaredetectie te bieden, aanvallen af te weren en uw website veilig te houden. Websites worden de bestanden actief op malware code en virussen gescand. Het voordeel is dat wij beveiligingsproblemen vinden voordat ze een serieus probleem worden.

Onbeperkte kleine aanpassingen

Op uw verzoek publiceren wij aangeleverde berichten op uw blog, wijzigen of voegen afbeeldingen toe, werken tekst bij, voegen producten toe, tweaken lay-outs, lossen problemen op, en nog veel meer. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk. Aanpassingen worden vaak dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd.

Maandelijks opzegbaar

Het onderhoudsabonnement worden voorafgaand aan de periode gefactureerd en heeft geen opzegtermijn. U sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 jaar, daarna is dit maandelijks opzegbaar. U ontvangt per drie maanden een factuur.

Dit zeggen klanten

Professioneel met kennis van zaak, duidelijk en prettige communicatie, snelle reactie op vragen en aanpassingen!

Maat Stalling

Al vele jaren erg blij met onze website en het professionele onderhoud dat altijd perfect gedaan wordt.

Mate & Copains

FastStack reageerde snel op ons verzoek en kwam met een passende oplossing. Ze zijn ook heel praktisch en duidelijk over wat hun hulp kost.

resQbelt

Veelgestelde vragen

Onbeperkte aanpassingen zijn aanpassingen aan de inhoud van uw website, wijzigingen van plugin-instellingen en CSS-aanpassingen. Niet inbegrepen zijn maatwerk ontwikkelen (PHP, plug-ins, thema's, enz.), het bijwerken van aangepaste code, grafisch ontwerp, PSD naar WordPress, het maken van nieuwe inhoud of het bouwen van een nieuwe website of subdomein.

Nee, dat is geen probleem. Van te voren controleren wij of uw website up to date is. Wanneer dat niet zo is, werken wij uw website bij. Als hier meer dan één uur voor nodig is, wordt dit als meerwerk in rekening gebracht. Wij nemen dan eerst contact met u op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij werken samen met iThemes om premium WordPress-beveiliging op uw website aan te bieden! Wij implementeren en optimaliseren deze plugin voor uw website om u de best mogelijke dekking te bieden.

Wij zullen ook extra beveiliging implementeren op uw WordPress-dashboard en server als dat nodig is. Deze beveiligingsmaatregelen zijn uniek voor elke website waarmee wij werken, wat een oplossing op maat voor iedereen betekent.

Updates uitvoeren kosten u als leek behoorlijk wat tijd. Doet u het niet, dan loopt uw website risico’s. Doet u het verkeerd, dan kan het leiden tot storingen en onnodige kosten. Voor ons zijn updates dagelijkse kost: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Dat scheelt u een hoop tijd en kopzorgen.

We hebben onze prijzen zo vastgesteld dat het alleen mogelijk is om ondersteuning via e-mail en livechat te bieden. Hoewel we geen telefonische ondersteuning bieden, hebben we klantenservice bij FastStack hoog in het vaandel en zult u zowel onze e-mail support als livechat snel, effectief en vriendelijk vinden!

Wij voldoen sinds 25 mei 2018 100% aan de AVG wetgeving. U kunt hier meer lezen over de soorten gegevens die we verzamelen, hoe we deze verzamelen en hoe we uw gegevens gebruiken.

Heeft u interesse?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door!

Neem Contact Op